Financieel advies op maat


Je bent geïnteresseerd in een woning in Meerlant fase 2 en je bent benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op jouw droomwoning. Voorkom zo teleurstellingen, zowel voor jezelf als voor de ontwikkelaar.

Financieel advies op maat
Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de doelgroepen: starters, senioren, doorstromers en huurders hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. We helpen je graag je droomwoning in Meerlant fase 2 te realiseren!

Vraag via de onderstaande knop een financiële check aan (Rabobank).

Financiële Check Meerlant / Westerdel (rabobank.nl)

 

 


 

Jouw duurzame droomhuis gezien in Meerlant fase 2?

Heb je interesse in een mooie duurzame woning in de tweede fase van Meerlant? Laat dan een persoonlijke financiële check doen bij de Rabobank.
Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een woning in Meerlant fase 2, bij de Rabobank een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

* Duurzaamheidskorting hypotheekrente - Rabobank


Bekijk de mogelijkheden met één van onze adviseurs, zij helpen je graag!

Wil je gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs Nieuwbouw van Rabobank. Onze adviseurs v.l.n.r. Touria Ruijter, Annet Pruntel, Iris Veldhoen en Nick van der Molen zijn nauw bij dit project betrokken en goed op de hoogte van dit project én de verschillende woningen. 
Zij gaan dan ook graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Meerlant fase 2.

Nieuwbouwwoning en hypotheek. Hoe zit dat?  - Rabobank


De Kleine lettertjes

Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij de Rabobank af te sluiten, dus heb jij een financiële check elders (erkende hypotheekadviseur) laten uitvoeren dan is dat uiteraard geen probleem. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen daarom zijn wij een samenwerking met de Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van de Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van jouw inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.


Onderstaand jouw financieel adviseurs.

 

nieuwbouw@rabobank.nl